Geelse firma Robberechts International wordt Structur

Robberechts-2Robberechts International is al twee jaar gevestigd op het bedrijvenpark Grote Neet in Geel. Nu stelt bedrijfsleider Frédéric Robberechts de naamsverandering naar Structur voor. De naamsverandering gaat gepaard met een uitbreiding van het gamma. “Structur staat voor total office projects waar de klant van ontwerp tot volledige inrichting van zijn kantoor terecht kan”, zegt Frédéric Robberechts. “Het bedrijf richt zich veel meer dan voorheen op totaalprojecten voor kantoor, horeca en scholen. Het gamma werd de laatste jaren ook fel uitgebreid om de volledige markt te kunnen dekken. Gezien de crisis is de prijs meer dan ooit belangrijk geworden en bieden we dus in alle prijs klassen meubilair aan volgens het budget van de klant.”

Ook de dienstverlening is fors uitgebreid. “Het grote verschil is dat er vooral de focus gelegd wordt op advies en totaalinrichting, niet enkel meubilair maar we kijken ook mee naar verlichting, bekabeling, akoestiek, e.d.  in samenspraak met de klant of zijn architect.” “

Het originele bedrijf bestaat al sinds 1860. “Een twintigtal jaar geleden was er een splitsing tussen de productiefirma, die nog steeds in Turnhout gevestigd is, en de verkoopsfirma in Geel. Deze zijn uitgegroeid tot twee verschillende en onafhankelijke entiteiten. Vandaar ook de keuze om de naamsverandering door te voeren om een duidelijk onderscheid te maken tussen de twee firma’s.”

“Momenteel werken we met een team van acht mensen, waaronder eigen plaasters/monteurs, binnenhuisarchitecte en commerciële medewerkers.” De globale omzet van Structur en zustervennootschap Jefrema, dat de projectontwikkeling opvolgt, ligt rond de 4 miljoen euro. Structur is goed voor iets meer dan 1 miljoen euro.

Om iedereen kennis te laten maken met de vernieuwde zaak, organiseert het bedrijf deze week opendeurdagen met kortingen op alle stock- en showroommodellen en met specifieke acties.