De handelaars van Geel-centrum houden voor het eerst een gezamenlijke Valentijnsactie. Per aankoopschijf van 25 euro krijgen klanten een tombolabiljet en kunnen ze prijzen winnen. “Op een oproep naar prijzen bij de handelaars zelf kregen we onverwacht veel reacties”, zegt centrummanager Jochen Vandeven.

“We praatten binnen het bestuur al langer over zo’n gezamenlijke organisatie”, vertelt Jochen Vandeven. “Nu is het ervan gekomen. We stuurden een oproep uit naar handelaars om prijzen te schenken en die reageerden daar massaal op. Dat maakt dat er meer dan 50 prijzen te winnen zijn.” Voorbeelden zijn een jaarabonnement voor bloemen of fitness, een hotelovernachting, juwelen en verschillende waardebonnen.

De Valentijnsactie loopt van 1 tot en met 14 februari bij handelaars in de Nieuwstraat, Pas, Stationsstraat en Diestseweg. Per aankoopschijf van 25 euro krijgen winkelaars een deelnameticket  met daarop een unieke code. Midden februari worden de winnende codes bekendgemaakt op de  Facebookpagina en website, via een e-mailing en bij de handelaars zelf. 

De actie wordt de komende dagen gepromoot via de lokale radio, affiches en flyers.