Eind september opent in het Yellow Park aan de Antwerpseweg in Geel SuperJump de deuren. Dat profileert zich als het grootste trampolinepark van het land. “Achter het initiatief schuilt een aantal investeerders uit de Kempen en in het geval van succes plannen we meer vestigingen in België”, zegt marketing- en communicatiemanager Joachim Heuvinck.

Voor het geval je het nog niet wist: trampolineparken zijn hot in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland, Duitsland en Spanje schieten ze als paddenstoelen uit de grond. “Bij ons is er enkel in Gent een vergelijkbaar park”, weet Joachim Heuvinck. In Geel krijgen de jumpers 2.400 vierkante meter ter beschikking. De keuze viel op Geel vanwege de centrale ligging en de zichtlocatie langs de drukke Antwerpseweg. Bovendien is er volop parkeergelegenheid.

Een trampolinepark is opgedeeld in verschillende zones. Bij SuperJump zijn er dat 9, waaronder de Ninja Track, die wordt aangekondigd als een spectaculaire hindernissenzone. Het park mikt op zowel kinderen, tieners als studenten maar richt zich ook naar sport- en dansclubs en teambuildings voor bedrijven, samen met families uit heel het land, Nederland en Duitsland.

Nationale uitstraling
“We hebben de ambitie om een nationale uitstraling op te bouwen en trampolinespringen top of mind te maken”, vertelt de marketingmanager. Momenteel is het bedrijf volop bezig met aanwervingen voor de opening op 29 september. Het is op zoek naar een 20-tal medewerkers, zowel sportieve lui voor in het park als mensen met horeca- en balie-ervaring.

De investering voor de opbouw van SuperJump Geel bedraagt 1 miljoen euro.