Renault-garage Kenis heeft zijn showroom in Herentals volledig vernieuwd. Die is nu aangepast aan de hedendaagse look & feel van het automerk.

“Renault is uitgegroeid tot een sterk merk met een sterk imago. En dat willen we ook uitstralen op de verschillende contactpunten met onze klanten. Daarom ondergingen onze toonzaal en de receptie een volledige gedaanteverwisseling. Op deze manier zijn we helemaal up to date en conform de richtlijnen van Renault”, legt An Kenis uit. De vernieuwde toonzaal wordt aan het grote publiek voorgesteld tijdens de opendeurdagen van 9 en 10 september.

Vacatures
Garage Kenis beschikt naast Herentals over vestigingen in Turnhout, Geel en Mol. Jaarlijks verkopen die zo’n 3.000 wagens, zowel nieuw als tweedehands, en worden er zo’n 13.000 servicebeurten en herstellingen uitgevoerd. Een team van een 50-tal medewerkers leidt dat allemaal in goede banen. Momenteel lopen er verschillende vacatures zoals die voor een operationeel manager in Herentals en een automecanicien in Geel.

Aan het roer van Garage Kenis staan de zussen An en Margot Kenis.