Garage Kenis opent 4de Kempense vestiging in Mol

An (links) en Margot Kenis.

An (links) en Margot Kenis.

Garage Kenis opent na Turnhout, Herentals en Geel een 4de Kempense vestiging in Mol. Die komt aan de Nijverheidsstraat en moet tegen eind dit jaar de deuren openen.

“Kenis is al 50 jaar actief in de Kempen en we willen onze positie hier nog meer verankeren. Renault is een merk dat sterk in de lift zit. Het is onze overtuiging dat er nog heel wat groeipotentieel zit in de regio Mol”, vertelt An Kenis.

“Renault groeit en pakt voortdurend uit met vernieuwde modellen. Hetzelfde geldt voor Dacia, het tweede merk dat we verdelen. We willen onze betrouwbare service dichter bij de inwoners van Mol, Balen, Retie, Dessel en omgeving brengen. Daarom opteren we voor een bijkomende garage in Mol”, vult Margot Kenis aan.

Autosalon 2017
De nieuwe Kenis-vestiging komt aan de Nijverheidsstraat 18 in Mol, in de gebouwen van VW/Skoda Verellen Mol. “Tegen eind dit jaar moet alles klaar zijn zodat we tegen het Autosalon 2017 de rode loper kunnen uitrollen”, aldus An en Margot. “Samen met de vormgeving van de garage bekijken we ook welke werkkrachten we nog nodig hebben voor onze nieuwe vestiging.”

De garagegroep Kenis is nog altijd een familiebedrijf en kreeg eerder dit jaar voor zijn hoofdvestiging in Turnhout de erkenning van Renault Pro+ Specialist. Dat is een apart netwerk voor de professionele klant. Er werken momenteel zo’n 50 mensen.