Garage Herman Noyens opent FordStore met nieuwe Mustang

FordStoreGarage Herman Noyens heeft zijn vestiging in Herentals omgebouwd tot een FordStore. Daarin krijgen ook de nieuwe Ford Mustang en de Ford Vignale een plaatsje.

“Bij Ford is een herstructurering aan de gang”, vertelt Nathalie Noyens. “Aan de ene kant heb je de FordStores waar het volledige gamma van Ford te zien zal zijn, en anderzijds de gewone concessies & commissionairs met een beperkter aanbod. In 2012 openden wij onze nieuwe vestiging in Herentals die nu helemaal in lijn is met de FordStore. Een FordStore is een groter dealership dat exclusief toegewijd is aan het merk Ford, waar alle Ford-producten en -diensten aangeboden worden alsook een digitale klantenervaring en exclusiviteit voor de Ford Mustang, de Ford Vignale en de Focus RS.” Via tv-schermen kan het verkoopteam samen met de klant een volledige auto configureren.

Legendarisch type
Blikvanger in de nieuwe FordStore is de nieuwe Ford Mustang. Nathalie Noyens: “Het legendarische type is vroeger nooit voor de Europese markt gemaakt. In totaal zijn er enkele Belgische dealers die het volledige Ford-gamma inclusief de Mustang mogen verkopen. Wij hebben de exclusiviteit voor de Kempen en daar zijn we best fier op.” Donderdagavond vond de officiële opening van de FordStore en de voorstelling van de Mustang plaats.

Naast Herentals heeft Garage Herman Noyens vestigingen in Geel en Turnhout.