Ford Motor Company heeft zijn jaarlijkse Chairman’s Award uitgereikt aan Garage Herman Noyens voor hun sterke prestaties over de periode 2017-2018. De Kempense concessiehouder scoorde als beste op een aantal kwaliteitcriteria en is daarmee de beste dealer in België.

De 3 belangrijkste criteria om als winnaar uit de bus te komen zijn een tevredenheidsenquête bij de klanten, het beste verkoopcijfer op basis van afgesloten contracten en de beste service voor zowel de dienst na verkoop, het onderhoud als voor de carrosserie-afdeling.

Klanten centraal
“We vinden het als officiële Ford-dealer zeer belangrijk om de klanten centraal te zetten en ze steeds de beste service te bieden, zowel op het vlak van de verkoop als de naverkoop”, zeggen Nathalie en Jhon Noyens, die het levenswerk van hun ouders verder zetten. “We hebben ons succes voornamelijk te danken aan een duidelijke strategische visie, een transparante organisatie en de inzet van gemotiveerde werknemers. Samen met het hele team spelen we in op een snel evoluerende automarkt om onze klanten de meest moderne rijervaring te kunnen blijven bieden.”

Stichters Ria Vrins en Herman Noyens gingen in 1984 met hun eerste garage in Arendonk van start. Tegenwoordig zijn er vestigingen in Geel, Turnhout en Herentals.