Jong Voka Kempen houdt een nieuw concept boven de doopvont. Dinsdag 24 april nemen 5 Kempense ondernemers plaats aan de toog van een café in Geel. Geïnteresseerden zijn welkom om naar hun verhalen te luisteren en vragen te stellen.

“Het concept werd al eens toegepast door onze collega’s in Gent en was een groot succes”, vertelt Jasmien Vanbroeckhoven van Jong Voka Kempen. “Binnen het nationaal bestuur van Jong Voka hebben we afgesproken om dat op hetzelfde moment te hernemen in 3 regio’s: Kempen, Hasselt en Gent. Dat gebeurt dus komende dinsdag.”

Doorschuifsysteem
3 cafés in het centrum van Geel doen dienst als gastlocatie: De Sport, De kip van Angèle en El Sendero. Na de inschrijving worden de deelnemers ingedeeld in 2 groepen die elk een café krijgen toegewezen en waar ze worden ontvangen door ondernemers voor een uiteenzetting en vraag & antwoord. Na een half uur wordt gewisseld van café en krijgen ze een nieuwe bedrijfsleider te horen. Gastheren zijn Mathias Vissers (Plantiful), Patrick Hellemans (Jidoka), Frans Versmissen (Huybregts-Reynders) en Cor Wintermans (Machinemarkt). Na deze 2 sessies volgt een gezamenlijke bijeenkomst in een derde café met een keynote van Pat Van Roey (VanRoey.be)

“Deze avond staat zowel open voor leden als niet-leden”, benadrukt Jasmien Vabroeckhoven. “Deelnemen is gratis maar mensen moeten wel op voorhand inschrijven. Er staat zelfs een gratis pint bier klaar.”