Aannemersbedrijf Fransen Bouwonderneming uit Oud-Turnhout trapt een nieuwbouwproject in het centrum van Kasterlee op een bijzondere manier af. In het thema van het WK-voetbal liet het de gevel van een hoekpand op een opvallende manier inpakken.

Het nieuwbouwproject omvat een handelsruimte op het gelijkvloers en appartementen op de 2 verdiepingen. De huidige benedenverdieping kreeg opvallende stickers en het opschrift ‘Duivels goeie bouwprojecten, de stiel waarmee wij scoren’. “Op die manier laten we het WK ook in Kasterlee leven”, zegt Tom Fransen. “De gevel is zelfs een leuke selfie-achtergrond voor de voetballiefhebbers.” De stickers werden geleverd door drukkerij Zwartopwit uit Herenthout.

Groei niet belangrijkste prioriteit
Fransen Bouwonderneming werd 22 jaar geleden opgericht door Tom Fransen, die de medewerking krijgt van zijn vrouw Sophie Van Gansen. Het bedrijf is vooral actief in de Kempen en de Antwerpse regio maar trekt ook wel eens richting kust, de Ardennen en zelfs het buitenland voor de bouw van woningen, appartementen, kantoren en woonzorgcentra.

Bij Fransen heeft een 50-tal mensen in dienst en noteert een jaaromzet van zowat 18 miljoen euro. “Groei in omzet en personeel zijn niet de voornaamste prioriteiten”, aldus nog Tom Fransen. “We zetten de komende jaren verder in op kwaliteit, permanente optimalisatie van de dienstverlening en klantservice en een efficiënte organisatie van de werkzaamheden. Daarbij maken we gebruik van de meest innovatie en moderne technieken.”