Frans Michielsen ere-voorzitter Voka Kempen

Frans Michielsen bij de overdracht van het voorzitterschap van Voka Kempen aan Ronny Van Broekhoven

Frans Michielsen bij de overdracht van het voorzitterschap van Voka Kempen aan Ronny Van Broekhoven

Na zeven jaar dienst als voorzitter van Voka – Kamer van Koophandel Kempen werd Frans Michielsen eind vorig jaar opgevolgd door Ronny Vanbroekhoven. Het dagelijks bestuur van Voka Kempen heeft nu besloten Michielsen omwille van zijn grote staat van verdienste de titel van ‘ere-voorzitter’ van Voka Kempen toe te kennen.

De titel van ere-voorzitter is een erkenning voor het vele werk dat Frans Michielsen de afgelopen jaren voor Voka Kempen verzet heeft. Hij speelde ook een zeer prominente rol in het ontstaan en de uitbouw van de Voka-alliantie, de samenwerking tussen de acht Vlaamse Kamers van Koophandel en het Vlaams Economisch Verbond (VEV).

Deze erkenning wil niet zeggen dat de Voka-dagen van Frans Michielsen nu achter hem liggen. Het dagelijks bestuur stelde Michielsen ook aan als Voka-ambassadeur. In deze nieuwe rol zal hij een aanspreekpunt blijven voor bedrijven en lokale overheden. En zal hij, samen met Voka Kempen, blijven ijveren voor een bedrijfsvriendelijk klimaat in onze regio.