Business- en eventcentra Frame 21, dat deel uitmaakt van Groep Heylen, wil na Herentals en Roosendaal (NL) nog 18 bijkomende businesscentra in Vlaanderen en Nederland openen tegen 2021. Dat maakte Nicolaas Geenen, bedrijfsleider van Frame21, vanavond bekend ter gelegenheid van de officiële opening van The Garage, een nieuw flexwerkconcept binnen Frame21 Herentals. Concrete locaties zijn nog niet bekendgemaakt.

The Garage is ondergebracht in de vroegere Mercedes-concessie en ademt door de specifieke inrichting de sfeer van een retro-garage. Met Casa Boretti is er ook een horecagedeelte ondergebracht, waarbij de keuken werd uitgerust met Boretti-toestellen, ook Groep Heylen.

Met het nieuwe concept speelt Frame21 in op het groeiende fileleed. “Terwijl sommige medewerkers urenlang in de file staan, laten wij anderen werken en ontspannen in onze garage”, aldus Nicolaas Geenen. De werkplekken zijn te huur voor een paar uur, een halve of volledige dag. “Samen met Drisag, als leverancier van het kantoorinterieur, toverden we de oude showroom van Mercedes om tot een innovatieve werkplek.”

Groei opvangen
Intussen werken meer dan 70 bedrijven en freelancers in Frame21 Herentals en dat aantal blijft stijgen. “Om die groei te ondersteunen openden we onlangs een 2de filiaal in Roosendaal”, zegt Geenen nog. “Onze werkplekken zijn niet zomaar vierkante meters. Ze maken deel uit van een community. Roosendaal en Herentals lopen stilaan vol. Hoewel The Garage meer flexibele werkplekken biedt, zijn we toch op zoek naar extra ruimte. Sterker zelfs: tegen 2021 willen we uitbreiden naar 20 businesscenters, met onze huidige vestigingen als flagship store.”