Fotografe Hanne Joosen uit Hoogstraten heeft de wedstrijd ‘Van Starter tot Topper’ gewonnen. Die werd georganiseerd door The Marketinglab, Startersnet en Sandler Training. De laureate krijgt een jaar ondersteuning om haar zaak verder te ontwikkelen.

Hanne Joosen gingen op 1 juli van start als fotografe, meteen nadat ze was afgestudeerd. Ze legt zich toe op achitectuur en foodfotografie. Enkele maanden geleden was ze nog Starter van de Week op Made in Kempen.

“De reden voor de wedstrijd was dat in onderlinge gesprekken naar boven kwam dat aan starters wel wordt verteld wat mag en moet, maar dat ze in de realiteit problemen hebben omdat de reële situatie niet overeenstemt”, vertelt Chris Cuppens van Sandler Training uit Geel. “Daardoor raken ze ontmoedigd en kunnen ze niet verder groeien.”

5 genomineerden
De initiatiefnemers ontvingen een 40-tal dossiers. Na een evaluatie weerhielden ze 5 kandidaten die hun dossier verder mochten toelichten in een persoonlijk gesprek. Hanne Joosen kwam na deliberatie als winnaar uit de bus. “Ze zal gedurende heel 2018 kunnen genieten van sales-, marketing- en netwerkondersteuning om haar jonge bedrijfje nog verder te ontwikkelen”, aldus de initiatiefnemers.