Fotografe Liese Voets weet van aanpakken. Ze nam eerder dit jaar Foto Milow in de Stationsstraat in Geel over en doopte de zaak tot Foto Livo. “We bundelen nu onze krachten met 3 jonge ondernemers”, zegt de voormalige Starter van de Week.

“Met Foto Livo leggen we de focus op bijzondere momenten in het leven”, vertelt Liese Voets. “Dat blijven we doen, maar we breiden het concept uit via een boeiende samenwerking met Studio Dotte voor grafisch ontwerp en goudsmid Atelier ODE. We werken elk op onze creatieve manier rond verloving, huwelijk, geboorte, rouw, verjaardagen, enz. Altijd heel persoonlijk en op maat van de klant.”

Verhalen vertalen
“We zijn alle 3 gepassioneerd om de verhalen van mensen te vertalen naar tastbare herinneringen. Dat is duidelijk onze gemeenschappelijke deler”, vertelt Femke Gommers van Atelier ODE uit Olen. “Het was dan ook een logische stap om de krachten te bundelen en voortaan samen te werken in de winkel. Zo ontstaat een interessante kruisbestuiving tussen fotografie, grafisch werk en juwelen.”

“Voor de klanten is het een meerwaarde dat ze voor alles op 1 adres terechtkunnen”, vult Fannie van Studio Dotte aan. “Voor ons is het een groot voordeel dat we toffe collega’s hebben aan mekaar.”

Foto Livo lanceert de samenwerking tijdens het weekend van 28 en 29 oktober. Klanten kunnen dan de vernieuwde zaak ontdekken.