Food en fashion: restaurantdochter opent boetiek Primo Piano

Primo PianoIn Geel heeft Primo Piano de deuren geopend. De boetiek bevindt zich op de eerste verdieping van restaurant Arcobaleno aan de Diestseweg. Zaakvoerster is Lucia Natanni, dochter van restauranteigenaars Gabriele Natanni en Rocchina Ottati. “Ik breng nieuwe merken naar Geel die je al wel in de grote steden vindt maar niet in de Kempen”, zegt de 28-jarige onderneemster.

“Ik volg al lang fashionblogs via Facebook en Instagram”, vertelt Lucia Natanni. “Heel wat toffe merken vind je wel in grote steden als Antwerpen en Brussel maar niet hier in de streek. Daar breng ik verandering in met Primo Piano.” Haar collectie kledij, handtassen en accessoires bestaat uit een 10-tal exclusieve maar betaalbare merken waaronder Tutu Chic van de Belgische modeontwerpster Freya Poppe. Kwaliteitshandtassen komen van Lulu Guinness en uiteraard ontbreken ook enkele Italiaanse merken niet, gelet op de afkomst van de uitbaatster.

Boetiekgevoel
“Ik wil het echte boetiekgevoel naar Geel brengen. Er staan een koffiemachine en een ijskast met prosecco klaar voor de klanten. Dames kunnen hier rustig komen winkelen. De zaak is bereikbaar via een trap, los van het restaurant. Ze hoeven geen drempelvrees te hebben en zich niet verplicht te voelen om iets te kopen.”

Dochter Lucia blijft naast haar boetiek – open van woensdag tot zaterdag van 11 tot 17 uur en na afspraak – verder werken in het restaurant van haar ouders. “Wanneer ze willen en als er tijd is, kan er ook tijdens de restauranturen worden geshopt op de eerste verdieping. In de toekomst wil ik events organiseren met food en fashion, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuwe collectie.”