Focusonbusiness is officieel Microsoft Cloud Accelerate Partner

Focusonbusiness is nu officieel lid van het Microsoft Cloud Accelerate Partner programma. Dat programma biedt partners voordelen op het gebied van marketing, het gebruik van online applicaties en technische ondersteuning. Om lid te kunnen worden van het Cloud Accelerate Partner programma, moest focusonbusiness haar Cloud – dat is het overal online beschikbaar stellen van informatie – services expertise bewijzen door middel van commerciële en technische assessments. De B2B-afdeling van Chameleon Computers slaagde erin om te voldoen aan de dynamische business wensen van de klanten van Microsoft en mag nu dus toetreden.

“Nu we officieel deelnemen aan het Microsoft Cloud Accelerate Partner programma, laten we aan klanten zien dat focusonbusiness een expert is op de Cloud technology markt en de juiste kennis en ervaring heeft op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen”, vertelt Kristof Suffeleers, Business Solutions Manager. “Zo’n benoeming is een mooie beloning voor het goede werk van onze organisatie en werknemers”

Focusonbusiness is een complete ICT-dienstverlener en is sinds 2010 gespecialiseerd in het KMO-segment. De focus ligt op de Cloud en hybride oplossingen. Zo begeleidde de afdeling al veel organisaties en hielp ze hen hun business productiviteit te verhogen, gecombineerd met kostenverlaging door inzet van Microsoft oplossingen. Chameleon Computers, gevestigd in Geel, heeft negen werknemers in dienst, waarvan drie in de afdeling focusonbusiness. In 2012 realiseerde het bedrijf een omzet van in totaal zo’n 2,3 miljoen euro.