FM graphics verhuist naar KMO-unit in Hoogstraten

FM graphicsWrappingspecialist FM graphics werkt voortaan vanuit een KMO-unit op de bedrijvenzone De Kluis in Hoogstraten. De verhuizing volgt de evolutie van het bedrijf de jongste jaren. In zijn nieuwe vestiging richt zaakvoerder Frank Mortelmans zich voortaan op autoreclame en -bestickeringen, car wrapping, vitrinebestickeringen en showroomdecoratie.

In zijn KMO-unit beschikt hij over een goed uitgerust atelier, veel ruimte (360 m²) en een hoge poort die toelaat om met vrachtwagens binnen te rijden. In de werkplaats is er ook een afzonderlijk, goed verlicht en verwarmd compartiment om wagens, bestelwagens en zelfs trekkers van vrachtwagens te bestickeren en te wrappen.

Veel potentieel
“Hoogstraten en omgeving vormen een regio met veel potentieel”, onderlijnt Frank Mortelmans. “Voeg daar ook nog de vlotte bereikbaarheid en de duidelijke bewegwijzering naar de bedrijvenzone aan toe, dan zit ik met FM graphics hier gebeiteld.”

FM graphics bestaat 16 jaar. Met 7 jaar ervaring in de bedrijfscommunicatie startte Frank Mortelmans in 2000 zijn eigen grafisch bureau op. De aandacht ging toen vooral naar de lay-out van drukwerk. Na verloop van tijd groeide de vraag naar promotiemateriaal, posters, panelen, spandoeken en bestickeringen. FM graphics speelde hier vlot op in door te investeren in eigen groot formaat-printers, een snijplotter, lamineer- en andere afwerktoestellen.