mosquitoMosquito uit Herentals, dat deel uitmaakt van Intracto Group, is gisteravond in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Digital Marketing Awards. Het won de Most Performing Video Award met een campagne voor Manna Sauzen waarin Piet Huysentruyt de hoofdrol speelt.

De Digital Marketing Awards van Bloovi bekronen de beste Belgische werken van de digitale scène. Mosquito (Intracto Group) sleepte er de prijs voor beste videocampagne in de wacht. Het doel daarvan was om de naambekendheid van Manna te verhogen aan de hand van een videoreeks met als titel Flop Chef. In verschillende video’s drijft Piet Huysentruyt de spot met zichzelf en tovert hij de meest absurde gerechten op tafel. De video’s werden gesmaakt door het publiek en gingen razendsnel viraal.

Goede doel
De Flop Chef videocampagne werd volledig gecreëerd door Mosquito, het creatieve merk van Intracto Group. “Het was heel gewaagd om zo’n gek idee voor te stellen aan je klant”, aldus strateeg Hans Van Eemeren. “Onze overwinning is dus zeker te danken aan de moed van Manna en Piet Huysentruyt om dit concept mee te ondersteunen.” Het verhogen van Manna’s naambekendheid was niet het enige doel van deze campagne. Er werd ook geld ingezameld voor het goede doel. Dankzij het grote succes van de campagne doneerden Manna en Piet Huysentruyt maar liefst 20.000 euro aan Cliniclowns.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.