Flexpoint wil vanuit Herentals de hele Kempen bedienen

Kim Van De Walle is de verantwoordelijke voor het nieuwe kantoor Regio Kempen.

Kim Van De Walle is de verantwoordelijke voor het nieuwe kantoor Regio Kempen.

Flexpoint België heeft een nieuw kantoor geopend in Frame 21 in Herentals. Met de opening van het Kempense kantoor en de recente overname van Trace in Wallonië brengt Flexpoint zijn ambitie in de praktijk om uit te groeien tot een HR-partner die actief is in heel België.

Algemeen directeur Eric Martens: “De regio Kempen is een zeer ondernemende regio die in vele opzichten te vergelijken is met onze thuisregio Limburg. Onze doelgroepen van uitzendkrachten en ondernemers verlangen een persoonlijke aanpak. Hier kunnen we beter op inspelen als we bij hen in de buurt zitten. Bovendien vormen we met deze nieuwe vestiging de ideale brug naar Antwerpen, waar we al actief zijn.”

“De HR-sector evolueert aan een verschroeiend tempo: de digitale transformatie, nieuwe vormen van flexibele arbeid en de ‘war for talent’ vragen een aangepaste benadering van zowel de uitzendkrachten als van onze klanten”, zegt Joël Stockmans, business unit manager bij Flexpoint.

Moeilijk personeel vinden
Daarnaast blijft de aanwervingsbereidheid in deze regio nog altijd groot. Uit cijfers blijkt dat bijna 1 op 2 van de bedrijven op zoek is naar geschikte medewerkers. Een grote uitdaging als je weet dat 60% van de ondernemers aangeven dat ze hierbij moeilijkheden ondervinden. Joël Stockmans: “Samen met de ondernemers willen we alvast de strijd aanbinden: we kiezen doelgericht voor segmentatie en specialisatie zodat we kunnen anticiperen en meedenken met onze klanten en uitzendkrachten. Hiermee bieden we een toegevoegde waarde die onze klanten appreciërenen en waarmee we het verschil maken.”

Flexpoint is een HR-dienstverlener, actief in België en Nederland. Dagelijks zijn meer dan 4.000 uitzendkrachten en huishoudhulpen via het bedrijft aan de slag bij hun respectievelijke opdrachtgevers. Met een geconsolideerde omzet van om en bij de 66 miljoen euro en een personeelsaantal van 95 medewerkers kende het bedrijf in 2014 een groei van 20%.