Flexpoint wil met nieuwe directeur naar Geel en Herentals

StockmansJoël Stockmans, directeur bij Unizo-nationaal, versterkt vanaf 1 februari de rangen van Flexpoint, een groei-KMO actief in de HR-business. Hij zal starten als Business Unit Manager bij het uitzend- en dienstenchequebedrijf en er de rechterhand worden van huidig directeur/eigenaar Eric Martens. Dit met de bedoeling om de operationele activiteiten te gaan aansturen. Na een inloopperiode van een jaar moet hij de nieuwe algemeen directeur van het HR-dienstenbedrijf worden. Bij Unizo was hij de rechterhand van topman Karel Van Eetvelt.

“Het stond echter in de sterren geschreven dat ik zelf ooit de stap naar een onderneming zou zetten,” aldus Stockmans. “Het was een beetje wachten op de goede trein die zou voorbijkomen. Ik heb sterk het gevoel dat die trein zich nu aandient met de functie bij Flexpoint. De gesprekken met Eric Martens hebben me geleerd dat we op dezelfde golflengte zitten voor de verdere uitbouw van dit ambitieuze bedrijf. Daar wil ik helemaal mijn schouders onder zetten.”

Joël Stockmans ziet alvast het potentieel in de verdere uitbouw van Flexpoint. “De arbeidsmarkt zal zeker verder flexibiliseren. Daarbij is de rol van de uitzendsector niet te onderschatten. Het zal de kunst zijn om hier creatief en vooral kwalitatief op in te spelen. Bovendien geloof ik sterk dat er bij kmo’s nog veel potentieel voorhanden is om op een meer flexibele manier om te gaan met tewerkstelling. Tot slot zie ik voor Flexpoint kansen weggelegd om de blinde vlekken in te vullen en uit te groeien tot een landelijke organisatie. Te beginnen bij de Kempen, in steden als Herentals en Geel.”