HR-dienstverlener Flexpoint opent een nieuw uitzendkantoor aan de Vest 75 in Herentals. Het wordt de regionale uitvalsbasis voor klanten en uitzendkrachten in de Kempen. Met het kantoor in Herentals erbij brengt dat het aantal van een 30-tal in België.

Vanuit de Kempense vestiging, die recent de deuren opende, wordt gewerkt op 3 peilers: transport en logistiek, industrie en office. Naast het leveren van geschikte arbeiders- en bediendeprofielen ondersteunt Flexpoint de Kempense bedrijven in een ruimer hr-pakket via een samenwerking op maat.

Groot potentieel
HR Business Partner Dieter Van Aken heeft de opdracht de contacten te leggen met het plaatselijk bedrijfsleven: “De regio biedt nog altijd een groot potentieel op dit vlak. Een grondige analyse van de werkzoekenden is een absolute must want we vertrekken vandaag de dag vanuit de kandidaat en zijn/haar competenties. Daarom dat wij blijven inzetten op die persoonlijke aanpak en roeien we tegen de digitale stroom in.”

Het nieuwe kantoor valt onder de verantwoordelijkheid van regionmanager Liesje Peeters. Werkzoekenden kunnen terecht bij hr-consultants Ine Kusters en Evelien Peeters. Flexpoint is nog op zoek naar extra hr-consultants om het kantoor verder uit te bouwen.