Flexpoint neemt uitzendkantoor Intertime van Group Gheys over

Group GheysHR-dienstverlener Flexpoint neemt het uitzendkantoor Intertime over van Group Geys uit Mol, gespecialiseerd in bulktransport en logistiek voor de petrochemie. Bij de overname zijn ruim 125 flexwerkers betrokken. De merknaam Intertime zal ophouden te bestaan. Het kantoor in Beringen blijft wel behouden.

Intertime werd in 2003 boven het doopvont gehouden met als doel te voorzien in de eigen flexibele werkgelegenheid van de Group Gheys en bij uitbreiding ook voor andere bedrijven in de sector. De toenemende complexiteit in regelgeving en de stijgende schaarste op de arbeidsmarkt zetten de familie Gheys ertoe aan om met Flexpoint in zee te gaan.

Dirk Gheys (CEO) van Group Gheys: ”Door deze overname krijgen we de garantie dat we ten alle tijde kunnen rekenen op een sterke partner om invulling te geven aan de flexibiliteit van ons bedrijf. Bovendien kunnen we een beroep doen op de expertise en ervaring van Flexpoint bij de vele uitdagingen op HR-vlak. Op deze manier willen we onze ambitie kracht bijzetten om uit te groeien tot één van de aantrekkelijkste werkgevers van de regio.”

Belangrijke hefboom
Joël Stockmans, algemeen directeur Flexpoint: “Voor de Flexpoint Group betekent dit een belangrijke hefboom om onze aanpak in het segment van transport en logistiek verder uit te rollen in een regio die hoe langer hoe meer een belangrijke logistieke ader wordt. Wij zullen samenwerkingsverbanden smeden met andere bedrijven uit de sector om de pool van medewerkers zowel kwantitatief als kwalitatief te versterken.”

Ronny Joos, CFO van Group Gheys, wijst erop dat vacatures moeilijk raken ingevuld. “Gemiddeld hebben we een 20-tal vacatures van uiteenlopende profielen openstaan. Wij rekenen op Flexpoint om enerzijds de instroom van medewerkers te verzekeren en anderzijds samen met onze HR-afdeling acties te ontwikkelen om de goede collega’s duurzaam te binden aan ons bedrijf.”