fleur de selRestaurant Fleur de Sel in Kasterlee pakt uit met een primeur. Zaterdag 21 mei wordt vanaf 20 uur een live-uitzending geprogrammeerd via de Facebookpagina. Geïnteresseerden kunnen er dan getuige van zijn hoe het eraan toegaat in de restaurantkeuken.

“Sinds enkele weken zitten we met onze Facebookpagina boven de kaap van 4000 vind-ik-leuks en dat aantal gaat wekelijks de hoogte in. We hadden daarom het gevoel dat we iets terug wilden doen naar onze vele ‘fans’”, vertelt Alex Verhoeven, die de zaak runt met zijn vrouw Nathalie de Baenst.

Nieuwsgierig
“Veel van onze klanten zijn ook nieuwsgierig naar hoe het er in de keuken allemaal aan toe gaat. Die vraag krijgen we geregeld. Mede daardoor starten we zaterdag met een Facebook live-uitzending vanop onze Facebookpagina. We stellen een camera op in de keuken tijdens onze avondservice zodat iedereen kan zien en horen hoe het er achter de schermen aan toegaat. Tijdens deze uitzending kan iedereen ook vragen stellen, die we meteen zullen beantwoorden. Het is echt wel de bedoeling in dialoog te gaan met onze klanten en andere bezoekers. We zullen gedurende een half uur live zijn.”

“We hebben dit concept in een restaurant nog nergens anders gezien, dus ook voor ons is alles nieuw. We zijn dan ook zeer benieuwd hoe dit initiatief onthaald zal worden maar geloven er steevast in dat we hiermee vele gastronomen en foodies een plezier zullen doen.”

Restaurant Fleur de Sel noteert 15/20 in de restaurantgids Gault&Millau.