Fja-Oeyen wint Molse Kei 2014

An Oeyen krijgt de Molse Kei uit handen van Unizo-bestuurslid Urbain Verbruggen.

An Oeyen krijgt de Molse Kei uit handen van Unizo-bestuurslid Urbain Verbruggen.

FJA-Oeyen is de winnaar van de Molse Kei 2014. Dat is een jaarlijkse onderscheiding van Unizo-Mol voor een Mols bedrijf dat een duidelijke meerwaarde betekent voor de gemeente.

De leden van Unizo-Mol konden hun keuze maken uit vijf genomineerden: Hummingbird Bar, Balo, Kempense Golf Club, Fja-Oeyen en Galaxy Studios.

Jimmy Janssens, voorzitter Unizo-Mol: “Het was een echte nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk haalde FJA-Oeyen Mol de meeste stemmen binnen, een verdiende beloning voor hun doorgedreven klemtoon op kwaliteit in een nichemarkt. De familie Oeyen hanteert een duidelijke langetermijnstrategie, gericht op duurzaamheid. Vandaar dat dit familiebedrijf al aan de vierde generatie is.”

Kwalitatieve donsdekens
FJA-Oeyen Mol vervaardigt op ambachtelijke wijze donsdekens van topkwaliteit. Een echt kwaliteitsdonsdeken is dan ook een investering voor het leven. Het maatwerk in eigen atelier biedt een extra voordeel: de donsdekens kunnen gemaakt worden in eender welke afmeting, zo dik of dun gevuld worden als je wenst én het dons kan altijd gerecupereerd worden om een nieuw donsdeken te maken.

FJA-Oeyen Mol kreeg eerder dit jaar ook al een erkenning met het Unizo Handmade In Belgium-label, dat ambachtelijke bedrijven in de kijker zet.