Fix All van Soudal genomineerd als ‘Beste Product van het Jaar’

SoudalDe lijm Fix All X-treme Power van Soudal uit Turnhout is genomineerd in de categorie ‘lijmen’ voor ‘Beste Product van het Jaar’. Dat is een verkiezing van het Q&A Research & Consultancy uit Amersfoort (NL). De organisatie hield vorig jaar in Nederland al een gelijkaardig onderzoek waaraan naar eigen zeggen ruim 19.500 consumenten deelnamen. Voor België is dit de eerste uitgave.

Alle consumentenproducten die op de Belgische markt beschikbaar zijn, kunnen deelnemen. Om genomineerd te worden, moet de producent of verdeler zorgen voor minstens 380 beoordelingen van consumenten. Uiteindelijk is het die consument die beslist welk product het ‘Beste Product van het Jaar 2015′ mag noemen. Die wordt gevraagd om zowel de producteigenschappen te beoordelen als zijn houding en gedrag tegenover het product aan te geven.

Er zijn in totaal 24 productcategorieën en van de winnaars per categorie wordt uiteindelijk ook een overallwinnaar bekendgemaakt. Stemmen voor je favoriete product kan nog tot 31 mei 2015. Op 15 juni worden de genomineerden bekendgemaakt en op 30 juni volgt de prijsuitreiking.