Fitste Officenter krijgt fitnessruimte cadeau

officenterHet Officenter in Turnhout heeft een mooie beloning gekregen omdat het eerder dit jaar de titel binnenhaalde van fitste Officenter. Gedelegeerd bestuurder Christa Jouck liet een fitnessruimte installeren die werd gedoopt tot Fit Flex. De officiële ingebruikname gebeurde ter gelegenheid van de viering van het 5-jarige bestaan van de Turnhoutse vestiging.

Die nieuwe Fit Flex telt een aantal cardiotoestellen. “Jullie zijn dan wel het fitste filiaal geworden, nu komt het erop neer om de behaalde conditie op peil te houden”, sprak Jouck de toehoorders toe. Ze gaat even afwachten hoe de toestellen worden gebruikt en dan bestaat de kans dat ze ook worden geïnstalleerd in de andere Officenters. Een Flex Relax met massagebedden bevindt zich al in elk filiaal.

Uitstekende bezetting
Officenter Turnhout biedt momenteel onderdak aan een 60-tal bedrijven en bedrijfjes. Het heeft daarmee een bezetting van meer dan 90%. In juni jl. opende ook een vestiging in Geel en die is ook al voor 74% benomen. “Het gaat daar zeer snel”, zegt Jouck. “Ik had gerekend op een periode van 3 jaar om er een volledige bezetting te hebben, maar ik verwacht nu om dit al na 1 jaar te bereiken.”

Naast Geel en Turnhout zijn er ook Officenters in Hasselt, Antwerpen, Maastricht en Leuven. Nog voor de jaarwissel opent een 7de vestiging in Vilvoorde. “De koop wordt nu donderdag gesloten”, bevestigt de CEO. “Het gaat om een leegstaand pand van 4.000 vierkante meter aan de Luchthavenlaan. Ik zou dit graag op 15 december openen, maar dat moeten we nog bekijken met onze aannemers.” Ze is ook nog altijd op zoek naar een locatie in Mechelen en opportuniteiten in de buurt van Antwerpen.