Finas splitst zich in twee afdelingen

finasBank- en verzekeringskantoor Finas met vestiging in Geel-centrum, Geel-Winkelomheide en Witgoor-Dessel, heeft zijn activiteiten in een aparte structuur ondergebracht. De verzekeringen gaan verder onder de naam Finas, de bankactiviteiten krijgen de naam Finas Finance maar blijven ressorteren onder Record Bank. “Op deze manier wordt onze interne structuur duidelijker”, zegt Geert Minnen, die zaakvoerder blijft van beide afdelingen.

“We zijn de jongste maanden sterk gegroeid, vooral in de verzekeringstak”, legt Geert Minnen uit. “Op 3 maanden tijd sloten we 600 nieuwe contracten en maakten we 44 nieuwe klanten. Die sterke groei vroeg een noodzaak aan een duidelijke structuur.”

Minnen wijt die groei aan een belangrijke investering in IT-infrastructuur, een proactieve aanpak en een snel verwerkingsproces, bovenop een persoonlijk contact met de klant die ook in de nieuwe structuur voorop blijft staan. “We hebben de interne veranderingen aan onze klanten gecommuniceerd, maar die zal voor hen geen gevolgen hebben”, aldus de zaakvoerder.

Finas en Finas Finance stellen samen 11 mensen tewerk, verdeeld over de 3 kantoren.