attachment-1Filip Herremans is vanaf 9 januari 2017 de nieuwe managing director van Smet Jet Belgium uit Oevel. Herremans heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van management en operations in een dienstverlenende, industriële omgeving. Zijn expertise ligt vooral in het gebied van continue verbetering zowel op het vlak van veiligheid als van rendabele groei, efficiëntie en kwaliteit. “Dit zijn gebieden waarin Smet Jet de jongste jaren fel heeft geïnvesteerd en wij zijn klaar om hierin de volgende stappen te zetten samen met Filip Herremans”, zegt Philip Smet, CEO van Smet Jet. “We zijn er ook van overtuigd dat wij de positieve trend van de voorbije maanden met hem verder kunnen zetten.”

Smet Jet is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in industriële reiniging, chemische reiniging, slibontwatering en geautomatiseerde projecten. Een branche waarin kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan.

Veiligste bedrijf
“Het klinkt misschien als een cliché, maar voor mij zijn mensen de belangrijkste activa van een bedrijf. Bovendien vind ik dat de waarden, de visie en de richting die een bedrijf wil uitgaan, heel duidelijk moeten zijn voor iedereen binnen de onderneming. Alle stappen die ondernomen worden, moeten in functie zijn van het optimaal laten presteren van alle medewerkers met als uiteindelijke doel de waarde voor de klant te optimaliseren en dit in een veilige omgeving”, zegt Filip Herremans. “De waarden van Smet Jet sluiten heel nauw aan bij mijn persoonlijke waarden. Ik heb dan ook de ambitie om van Smet Jet het veiligste bedrijf binnen de industriële reiniging te maken.”