Vanaf 10 november huist fietsenzaak Olcay op een nieuwe locatie. Zaakvoerder Olivier Van Gool koos ervoor om in Vosselaar te blijven en neemt zijn intrek in het vroegere gebouw van het Strijkatelier ’t Plankske aan de Antwerpsesteenweg 113. “We groeien sterk”, zegt de zaakvoerder.

De ambitieuze Olivier Van Gool ging begin vorig jaar van start met zijn fietsenzaak en nam afgelopen zomer een winkel in Beerse over. Nu volgt een volgende stap, namelijke de verhuizing naar een groter pand.

Veel mogelijkheden
“Deze locatie biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor mij”, vertelt hij. “Er zijn 2 ingangen: aan de voorkant en de zijkant, langs waar mensen naar het atelier kunnen. Tussen de showroom en het atelier komt trouwens een koffiecorner. Terwijl de mensen wachten op de herstelling van hun fiets, kunnen ze verder werken. We zijn nu naast een bakker gevestigd en ook dat is ideaal voor de zichtbaarheid. Op zondag staan de mensen tot voor onze etalage.”

Olcay heeft sinds kort ook de fietsen van Flyer in het gamma en zag zijn klantenbestand uitgroeien tot 1.300 klanten. “De nieuwe locatie moet een pilot store worden. We kijken intussen uit naar een bijkomende vestiging”, aldus nog Olivier Van Gool.