In 2017 is het precies 30 jaar geleden dat Geert en Judith Peeraer-Gers de fietsenzaak van de vader van Geert overnamen. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseren ze in april 2017 een fietsweekend voor hun klanten. Het dynamische ondernemerskoppel uit Merksplas wil op die manier de band met het cliënteel aanhalen.

Anno 2016 is Fietsen Peeraer een begrip in de Noorderkempen. Het koppel komt wel vaker met originele ideeën. Zo nodigt de vrouw des huizes potentiële klanten in het voorjaar en de zomer uit om mee een dagfietstocht te gaan maken om op die manier verschillende e-bikes uit te proberen.

3 dagen fietsen
Van 21 t.e.m. 23 april 2017 staat er een heus fietsweekend op het programma. “We vertrekken vrijdagmorgen hier voor de deur”, vertellen de twee. “We rijden in groep naar Bergen-op-Zoom, waar we overnachten in een mooi 4-sterrenhotel. De bagage wordt naar het hotel gebracht. Zaterdag maken we een toer over het Zeeuwse eiland Tholen en zondag keren we langs een andere route weer naar huis. Per dag fietsen we zo’n 60-70 km.”

Vorige week ging een mailing naar de klanten van de voorbije jaren de deur uit met een aankondiging van het fietsweekend. Enkele dagen later hebben zich al meer dan twintig klanten ingeschreven. Die betalen de trip zelf, maar Judith en Geert doen zaterdagavond in het hotel een traktatie. “Heel wat anderen hebben nog laten weten dat ze meegaan. We verwachten dat we met meer dan 70 fietsers zullen zijn.”