Fien en Fons verkoopt kledingcombinaties via webshop

annschuurmans-webshopKinderkledingwinkel Fien en Fons uit Geel heeft een webshop geopend waar klanten naast individuele kledingstukken ook kledingcombinaties kunnen bestellen. De kinderoutfits worden samengesteld door zaakvoerster Ann Schuurmans.

“Met meer dan 60 merken staat Fien en Fons bekend als multi-brand kinderkledingwinkel”, zegt Schuurmans. “Onze sterkte is het combineren van verschillende kledingstukken van verschillende merken. Deze meerwaarde wilde ik ook via de webwinkel tonen. Klanten kunnen de volledige look zoals ik deze presenteer, aankopen of slechts één bepaald artikel eruit.”

De webshop is een technisch hoogstandje omdat volledige looks en/of aparte artikelen kunnen worden aangekocht. “Om heel de back office vlot te laten verlopen, werd een koppeling gemaakt met het kassa- en voorraadsysteem. De bezoeker kan zijn verzending opvolgen via de track & trace koppeling en kiezen waar zijn pakket wordt geleverd”, vertelt Roel Biesemans van Aroma Communicatie.

Nieuwe klanten
Voor Fien en Fons is de webshop een nieuwe manier om klanten aan te trekken. Ann Schuurmans: “Onze fysieke winkel in Geel heeft zijn geografische beperkingen. Behalve klanten uit de regio hebben we ook klanten in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en zelfs uit Nederland. Alleen maken zij niet zo snel de verplaatsing tot in Geel. Met onze webshop is de winkel nu 24/7 open en bereikbaar vanuit de zetel.”