Na Turnhout en Geel heeft Ferrulex Advocaten sinds begin deze maand ook een kantoor in Antwerpen. “We spelen daarmee in op de markt en willen onze dienstverlening geografisch uitbreiden”, zegt Michiel Roets, een van de drie vennoten binnen het kantoor.

Roets legde de fundamenten van het kantoor door in 2012 het kantoor van zijn stagemeester Jos Heerman in Turnhout over te nemen. In 2013 trad Veerle Verhaegen toe en werd Ferrulex Advocaten boven de doopvont gehouden. Vorig jaar werd het samenwerkingsverband versterkt met de toetreding van Jo Van Cauwenbergh. Jos Heerman blijft als zelfstandige actief. Het kantoor legt zich vooral toe op een zakelijk cliënteel.

“Voor bepaalde van onze klanten is het makkelijk dat ze voortaan in Antwerpen terechtkunnen”, zegt Michiel Roets. “Daarnaast willen we in Antwerpen een nieuw zakelijk cliënteel aanboren. Het is ook een kwestie van mobiliteit, zowel voor onszelf als voor onze klanten.”

Meerwaarde leveren
Het Kempense advocatenkantoor is zich bewust van de grote concentratie aan juridische dienstverleners in Antwerpen, maar denkt er toch een meerwaarde te kunnen brengen. “Het klopt dat de markt daar dichtbevolkt is. Alles start met de kwaliteit van je dienstverlening. In die zin zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde kunnen leveren.”

Turnhout blijft het hoofdkantoor. Antwerpen zal flexibel worden bemand.