Faillissementen grijpen verder om zich heen

De rechtnbank van koophandel in Turnhout heeft tien firma’s failliet verklaard. Daaronder nogal wat ondernemingen uit de bouwsector. Een overzicht:

* Het bouwbedrijf Top Service & Onderhoudsmanagement uit Turnhout is failliet verklaard op vraag van de schuldeisers. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Piessers zijn aangesteld als curatoren.
* Het dakwerkbedrijf A.-P. Alexsandro en Romtom uit Rijkevorsel legde zelf de boeken neer. Meester Tom Van Even is aangesteld als curator.
* Het dakwerkbedrijf Deladak uit Oud-Turnhout werd gedagvaard door het openbaar ministerie en door de rechtbank failliet verklaard. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns treden aan als curatoren.
* Computerhandel Licopos uit Turnhout werd gedagvaard door de schuldeisers en failliet verklaard. Meester Jdan De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.
* International Mobile Spareparts, een groothandel in ijzerwaren uit Rijkevorsel ging failliet op vraag van het openbaar ministerie. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns treden op als curatoren.
* Bovo Zwembaden uit Herentals werd gedagvaard door zijn schuldeisers en diende de boeken neer te leggen. Meester Kristof Benijts zal het faillissement verder afhandelen.
* Els Jegers stond in voor de verhuur en de leasing van auto’s. Het bedrijf uit Olen werd failliet verklaard. Meester Silvy Sterckx werd als curator aangesteld.
* Vleesverwerking Van Loo uit Hulshout werd gedagvaard en failliet verklaard. Meester Tom Vandecruys en meester Silvy Sterckx zijn aangesteld als curator.
* Sierplaveisel en Kasseienhandel Lommers uit Olmen (Balen) legde zelf de boeken neer en werd failliet verklaard. De afhandeling van het faillissement is toevertrouwd aan meester Jef Van Looy.
* De meubelzaak Stockverkoop uit Meerhout legde de boeken neer en werd failliet verklaard. Meester An Notelteirs treedt aan als curator.