8 Kempense Faillissementen

Ondernemerschap kent heel wat facetten en is naast durven en doen ook vallen en weer opstaan. Jammer genoeg hebben bedrijfsleiders niet altijd alles in de hand en gebeurt soms het onvermijdelijke: een bedrijf gaat in faling. Elke week brengen we een overzicht van de faillissementen in de Kempen.

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van het reisbureau Reizen Peggy, Leistraat 116 in Lichtaart (Kasterlee). De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Gert Verreyt is de curator.

G.N.S. Consultancy en Global Newspace Belgium, beide gevestigd op de Pettenlaan 20 in Mol, legden de boeken neer. De vennootschappen verleenden advies voor interieurbouw en bedrijfsverhuizingen. Meester Eef Stessens treedt op als curator.

Het telecommunicatiebedrijf A&S Communications, Diamantstraat 8/359 in Herentals, ging failliet. Meester Kristof Benijts is als curator aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Profilon, een studiebureau voor de bouwindustrie op Langvoort 53 in Laakdal, nadat de boeken werden neergelegd. Meester Eef Stessens is de curator.

Schoenenwinkel Promessa, Victoriestraat 15 in Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.

Elektriciteitsbedrijf BNR Controls, Astridplein 66/101 in Grobbendonk legde de boeken zelf neer. Meester Kristof Benijts is als curator aangesteld.

Horecazaak Beauregart, Grote Markt 46 in Turnhout, legde de boeken neer. Meester Dirk Boeckx treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Sadaego, de vennootschap die op de Grote Markt 19 in Turnhout het voormalige restaurant La Nouvelle Sorbonne, uitbaatte. De zaakvoerders vroegen zelf het faillissement aan. Meester Dirk Boeckx is de curator.