Ewoc, een nieuwe sjieke vrouwenclub

EWOCOndernemer Gert Snoeys uit Hoogstraten organiseert al 25 jaar events. Zijn jongste project luistert naar de naam Exclusive Womens Club en daarmee richt hij zich naar bemiddelde dames die tuk zijn op fijne feestjes.

“Ik organiseer al langer uitstappen die vooral gericht zijn op mannen”, begint Snoeys zijn verhaal. “Bijvoorbeeld drie dagen naar Barcelona met het bijwonen van een voetbalmatch of een aantal dagen naar de Tour de France. Vorig jaar zijn we ook eens gaan shoppen in Milaan met een 25-tal dames en de vraag kwam om dat meer keren te doen.”

Snoeys richtte meteen een damesclub op. Het jaarlijks lidgeld bedraagt 1.590 euro en daarvoor word je acht keer uitgenodigd op exclusieve feestjes. Het eerste staat gepland op donderdag 26 maart bij interieurdesigner Eric Kuster in Antwerpen. Een volgend vindt plaats bij G&A Motors in Turnhout. Alle events zijn gericht op luxe en lifestyle.

Al 50 leden
“De reacties zijn goed”, zegt de initiatiefnemer. “Er is duidelijk een behoefte aan. In de korte tijdspanne hebben zich al een 50-tal dames lid gemaakt. We streven het eerste jaar naar een 100-tal leden. De meesten zijn tussen 40 en 50 jaar oud, dames die gesetteld zijn en iets te spenderen hebben.”

Snoeys wil Ewoc in eerste instantie in Vlaanderen uitbouwen om tegen eind dit jaar in Nederland te starten met een gelijkaardig initaitief.