Erkenning voor Schuermans & Schuermans

advocaatHet advocatenkantoor Schuermans & Schuermans uit Turnhout heeft opnieuw een nationale erkenning in de wacht gesleept. Op de jaarlijkse uitreiking van de “Oscars voor juristen” in Brussel werd in de categorie “regional law firm of the year – Flanders”  de “biezondere verdienstelijkheid van de advocaten van Schuermans & Schuermans erkend.”

Het kantoor is best trots op die erkenning. “Wij kregen de legal award  in die bewuste categorie al in 2007 toegekend. Net als bij de Oscars  kan je moeilijk twee keer dezelfde prijs verwachten.  Toch werden we dit jaar nog eens uitdrukkelijk genomineerd voor onze prestaties,” zegt meester Jean-Luc Schuermans.

Het kantoor Schuermans & Schuermans heeft een sterke reputatie in de Kempen en daarbuiten.  Het werd in 1931 opgericht en bestaat vandaag uit een kleine 30 mensen. Daaronder vijf advocaten-vennoten, twaalf advocaten-medewerkers en tien bedienden.

Ons cliënteel is zeer gevarieerd”, stelt meester Schuermans nog. “Het gaat om lokale, nationale en internationale ondernemingen, overheden en ondernemende particulieren. Wij staan heel specifiek ten dienste van het Kempense bedrijfsleven.”

De legal awards worden traditioneel toegekend door een onafhankelijke jury die samengesteld is uit vertegenwoordigers van de bedrijfswereld.

Schuermans & Schuermans biedt jonge advocaten een all round opleiding aan. “Onze mensen worden actief betrokken in het hele traject van boeiende dossiers en doen op die manier een ruime ervaring op in de rechtbanken over het hele land en zelfs in het buitenland. Zij krijgen op die manier ook interessante doorgroeimogelijkheden en kunnen zich tevens specialiseren in materies waar ze speciale belangstelling voor hebben.”