roomijs de beeltjensRoomijs De Beeltjes kreeg het HIB-label van Unizo. HIB staat voor Handmade in Belgium en erkent makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Volgende maand bestaat De Beeltjes 24 jaar. Sinds het prille begin is kwaliteit de norm voor hun producten waarbij Marc Verbiest nog steeds trouw blijft aan zijn basisrecept. Ambachtelijk roomijs, liefdevol bereid met verse hoevemelk en enkel verse producten: zoals het vroeger was.

Naast verkoop rechtstreeks vanuit zijn verkooppunt op de Hollandse Dreef, ligt het roomijs ook in de lokale supermarkt. Op die manier bereikt Marc ook vele nieuwe klanten, én is zijn product steeds beschikbaar voor de liefhebbers en meerwaardezoekers. Het assortiment is bewust beperkt: vanille en stracciatella op basis van Calleboutchocolade zijn de meest gevraagde smaken.

Marc is kok van opleiding, met specialisatie ijsbereiding. Naast roomijs, is hij een kei in het maken van originele ijstaarten voor elke gelegenheid. Verder biedt hij ook zijn diensten aan als traiteur voor kleine en grotere evenementen.