Erik Proost is de nieuwe managing director van communicatiebureau Juneau Cayenne en zusterbedrijf June’s House of Creativity uit Turnhout. Hij rapporteert aan CEO en oprichter Nicole Verbeeck. Proost heeft meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van management in een dienstverlenende omgeving.

Juneau Cayenne is een communicatiebureau gespecialiseerd in healthcare en life sciences en heeft de voorbije 8 jaar een mooi portfolio bijeen gewerkt met klanten als Ablynx, Multiplicom, Janssen, flanders.bio, enz. Vorig jaar haalde het een contract binnen voor het innovatieve Health House vzw, waar het de showcases van de oprichtende partners KU Leuven, UZ Leuven en imec zal uitwerken. In de demoruimte annex ontmoetingsplek in Leuven wordt de toenemende impact van technologie getoond op de toekomst van gezondheid en zorg.

Uitbouw creatieve pool
In 2016 werd de creatieve studio van Juneau Cayenne ondergebracht in June’s House of Creativity. Het grafisch bureau ontwerpt zowel logo’s, verpakkingen als interieurdesign en heeft de ambitie de volledige grafische communicatie van merken en bedrijven onder handen te nemen. “Hierbij staat de verdere uitbouw van de creatieve pool centraal”, aldus Nicole Verbeeck.

Erik Proost neemt de dagelijkse leiding over van Nicole Verbeeck en zal zich bezighouden met het verder uitbouwen van de bedrijven en de operationele sturing van het team. Verbeeck zelf blijft actief binnen de 2 bedrijven als CEO, senior consultant en business developer.

“Het geeft me veel energie dat ik nu als managing director mijn steentje mag bijdragen aan het toekomstperspectief van Juneau Cayenne en June’s House of Creativity”, aldus nog Erik Proost.