Eribel voor het eerst via jobdag op zoek naar nieuwe medewerkers

EribelGroup Eribel uit Hoogstraten, actief in de ontwikkeling, productie en plaatsing van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeuren, organiseert voor het eerst een jobdag om nieuwe medewerkers aan te trekken. Nadat andere pogingen niet het gewenste resultaat opleverden, hopen ze op deze manier meer dan 10 nieuwe medewerkers aan te werven.

“We werken nauw samen met de VDAB voor het invullen van vacatures, maar naast werkzoekenden willen we met de jobdag ook werkende mensen bereiken”, zegt HR-medewerkster Eva Schildermans. “Het is de eerste keer dat we het op deze manier doen. We nodigen kandidaten bij ons uit zodat ze kunnen kennismaken met een familiebedrijf met een warme en open sfeer.”

Diverse vacatures
Eribel is op zoek naar minstens 5 extra bedienden en 5 arbeiders voor de vestigingen in Hoogstraten, Lommel en Relegem (Asse). Het gaat om schrijnwerkers, operators “en heel dringend monteurs, plaatsers dus”, aldus Schildermans. “Voor de bedienden gaat het om technische bediendenprofielen, accountmanagers en twee productievoorbereiders. Die zijn we ook al lang aan het zoeken. We hebben eerder gewerkt met externe kantoren, maar via die weg vonden we niet de geschikte mensen.”

Als familiale KMO stelt Group Eribel momenteel een 100-tal mensen te werk, verspreid over de 3 vestigingen. “Het gaat heel hard bij ons”, weet Schildermans. “We zoeken nu ruim 10 nieuwe medewerkers maar dat kunnen er straks weer een aantal meer zijn. Met de jobdag willen we ook een goede werfreserve opbouwen.”

De jobdag vindt plaats op zaterdag 20 februari op de hoofdzetel in Hoogstraten. Geïnteresseerden melden zich op voorhand.