kapelhoeveVorig jaar kocht het Geelse cateringbedrijf feestzaal De Kapelhoeve in Turnhout en renoveerde die compleet. De reservaties lopen aardig maar de zondagen kunnen beter. Daarom startte de traiteur met een ontbijt-, lunch- en brunchformule tijdens 1 zondag per maand. De voorbije edities noteerden ze telkens een vol huis zodat in 2017 wordt overgeschakeld naar 2 zondagen per maand.

“En er komt nog een nieuwigheid”, kondigt zaakvoerder Bert Josten aan. “Op diezelfde zondagen organiseren we ’s avonds Oma’s Tafel. Dan serveren we authentieke Kempense gerechten met ook zoveel mogelijk pure Kempense ingrediënten zoals geitenkaas van Polle en appeltjes van Roes. We zetten de potten op tafel en laten de mensen zichzelf bedienen. Helemaal zoals vroeger.”

Richting bedrijven
Met de formules mikt de cateraar op families, vrienden en andere gezelschappen die te klein zijn om de volledige zaal af te huren. Die heeft in dit geval een capaciteit van 150 personen.

“Volgend jaar willen we ons ook bekender maken bij bedrijven in de buurt”, aldus nog de zaakvoerder. “We investeerden in beamers en andere apparatuur en bevinden ons in de achtertuin van het Turnhoutse bedrijfsleven. We willen ons nadrukkelijker richten tot hen.”

Entre Deux Côtes heeft 4 vaste medewerkers in dienst en wil dat aantal opdrijven naar 6. Het is daarvoor op zoek naar een chef-kok en een maître.