Energieconcepten investeert in nieuwbouw

energieconceptenEnergieconcepten uit Arendonk start tegen de zomer met de bouw van een nieuwe vestiging op het industrieterrein Hoge Mouw in Arendonk. Het bedrijf zal er het magazijn en de werkplaats onderbrengen en in een later stadium ook de showroom, die nu in het centrum van de gemeente is gevestigd. De hal wordt 2000 vierkante meter groot. Energieconcepten is actief in de duurzame energie.

“We willen vanuit één centrale ruimte werken”, zeggen zaakvoerder Manu Leys en Tom Teunkens. “Nu zitten we op twee locaties met een winkel aan de Espendonk en een magazijn op de Voorheide. Het werkt bijvoorbeeld makkelijker wanneer je de mensen nog even ziet wanneer ze van de werf terugkomen. En we tekenen nog altijd voor groei.” 2014 was een goed jaar voor Energieconcepten met een omzet van 3,5 miljoen euro.

Roadshow
Binnenkort start het bedrijf ook met een roadshow langs een aantal Kempense gemeenten. Tijdens een reeks infoavonden in Geel, Mol, Lille en Herentals stellen medewerkers het productgamma voor – zonneboilers, pelletverwarming, warmtepompen, CV-haarden, enz. – en krijgen de bezoekers informatie over de vernieuwde regelgeving. “Het is de eerste keer sinds lang dat we nog zo’n infobijeenkomsten organiseren”, vertelt Manu Leys. “We willen hiermee onze actieradius vergroten.” Energieconcepten stelt 15 mensen te werk en profileert zich als dé partner voor duurzame energie.