Energieconcepten (Arendonk) viert 10 jaar met zotte actie

energieconceptenDe specialist in duurzame energie Energieconcepten uit Arendonk viert zijn 10-jarig bestaan op een originele manier. Het bedrijf nodigt al zijn klanten van de voorbije 10 jaar uit voor een fotoshoot in een professionele fotostudio. Op 1 april maakt Energieconcepten het eerste decennium rond.

Manu Leys startte met Energieconcepten op 1 april 2006 vanuit zijn passie voor duurzame energie. Al snel volgden een eerste en een tweede werknemer. 5 jaar geleden stapte Tom Teunkens als zakelijk partner mee in het bedrijf waarbij Tom zich toelegt op de dagelijks leiding en Manu op de marketing en verkoop. “Er is veel gebeurd in die 10 jaar”, vertellen de twee. “Het belangrijkste feit is dat we een sterk team hebben uitgebouwd. Mijlpalen waren de opening van de showroom 3,5 jaar geleden en de opening van onze stockageloods op de bedrijvenzone Hoge Mauw vorig jaar. De boost rond de zonnepanelen heeft onze groei versneld, maar we hebben de aandacht voor onze andere producten niet verloren.”

Ook voor KMO’s
Werkte het bedrijf aanvankelijk vooral voor particulieren, dan zijn daar de jongste jaren ook meer KMO’s bijgekomen. In 10 jaar is Energieconcepten zelf uitgegroeid tot een flinke KMO met 15 medewerkers. Ter gelegenheid van de verjaardag werd een nieuw logo ontwikkeld.

“Al onze klanten ontvingen een uitnodiging voor een fotoshoot met hun gezin bij Foto Van Gorp in Arendonk”, vertelt Manu Leys. “We verwachten vooral lachende gezichten. Het thema sluit volledig aan bij onze slogan: Wij zorgen voor uw glimlach. Wie deelneemt, gaat met een professionele foto van zijn gezin naar huis.” Diezelfde klanten worden ook nog eens uitgenodigd op een receptie tijdens de opendeurdagen op 23 en 24 april.