En hoe zit het dan met ‘De Kempen isoleert’?

Guy Van den Broeck (links) en Tom Van de Perre, de zaakvoerders van GT Foam

Guy Van den Broeck (links) en Tom Van de Perre, de zaakvoerders van GT Foam

Eerder deze week waarschuwden de Vlaamse overheid en de Vlaamse ombudsdienst voor de bedrijven die schuilgaan achter vlaanderenisoleert.be en vlaanderenbespaart.be. Door gebruik te maken van dezelfde huisstijl lijkt het erop dat het gaat om officiële communicatie vanuit de Vlaamse overheid terwijl er Nederlandse commerciële bedrijven achter schuilgaan die mikken op verwarring om hun diensten aan de man te brengen. Net nu loopt ook een campagne ‘De Kempen isoleert’. Hallo GT Foam uit Weelde?

“Het klopt dat wij sinds begin deze maand een campagne zijn gestart onder de titel ‘De Kempen isoleert’. Maar wij maken wel meteen duidelijk dat het om een initiatief gaat van ons bedrijf”, zegt medezaakvoerder Tom Van de Perre. “We zijn een op-en-top Kempens bedrijf en zijn vooral in de Kempen actief in het isoleren van bestaande en nieuwe woningen en andere panden. Via de campagne willen we mensen informeren dat we dat aan interessante prijzen doen. We willen vooral actief zijn rond de kerktoren. Door het combineren van plaatsbezoeken en later ook het uitvoeren van de werkzaamheden besparen we op verplaatsingskosten, wat ons meer rendement oplevert en daarvan profiteert de klant mee.”

Druk najaar
De campagne van GT Foam loopt nog tot eind dit jaar. “Dan wijzigt het premielandschap voor isolatie, dus we verwachten dat we nog een druk najaar zullen hebben”, aldus Tom Van de Perre. Het bedrijf heeft momenteel 10 mensen in dienst en is op zoek naar bijkomende medewerkers. “Het aantal opdrachten voor onze professionele klanten neemt toe en wij groeien mee met onze klanten.”