Elotec werkt met goed gevuld orderboek

Technisch installateur Elotec uit Hoogstraten draait op een hoog toerental. “Wij hebben een orderboekje dat vol staat tot het einde van het jaar”, zegt  Jan Stoffels. Het motto van het bedrijf: met een optimale service kun je alle concurrenten achter je laten.

Elotec is gespecialiseerd in elektrische installaties, domotica, alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en andere systemen. De firma spitst zich vooral toe op grote projectontwikkelingen bij KMO’s of appartementsblokken. Het bedrijf is gegroeid uit het inititief van de partners Jan Stoffels en Marc Brosens.  “Het draait vandaag inderdaad allemaal uitstekend”, zegt Stoffels. We werken met zo’n 12 man. Die hebben hun handen meer dan vol. Zoals de zaken nu lopen kijken we vooruit tot nieuwjaar.”

Crisis in de bouw? Zeker al signalen van opgemerkt. Maar dan toch niet bij Eletoc. “Wij zijn als firma zeker niet de goedkoopste”, beseft Jan Stoffels. “Maar wij bieden onze klanten een zeer goede service aan. Daar kunnen ze vanop aan. En daar doen we het ook mee.”