Ellen Coenen lanceert digitale inspiratiebron

EllenCoenenEllen Coenen uit Geel lanceerde einde vorige maand haar nieuwe website ellencoenen.be. De site illustreert haar persoonlijke aanpak als specialiste in de raamdecoratie.

“De bezoeker kan een bepaalde stemming kiezen waardoor de kleuren van de site zich aanpassen. Die flexibiliteit, het aanpasbare is wat ik ook doe”, vertelt Ellen. “De website is tevens een digitale inspiratiebron met veel foto’s van realisaties, collecties en sfeerbeelden. Zo ontdek je op de website ook dat het meer is dan alleen maar raamdecoratie. Kussens, plaids, bedspreien, tafellakens, kleuradvies enzovoort. Ik ga voor de totaalbeleving van een interieur.”

Aroma Communicatie uit Geel stond in voor het concept en de idee om Ellen Coenen als merk op de kaart te zetten en nam de uitwerking van de website voor zijn rekening. Voordien werkte Ellen onder de naam  EC Raamdecoratie.

Ellen is specialiste in raamdecoratie zoals gordijnen, overgordijnen, rolgordijnen en lamellen. Dat Ellen Coenen ooit een creatief beroep zou uitoefenen, wist ze al snel. Na een artistieke opleiding tot meester in de beeldende kunst kreeg ze interesse in het maken van gordijnen. Met een voorliefde voor stoffen en een drang naar perfectionisme, verbeterde ze steeds haar techniek. Gordijnen zijn voor Ellen in de eerste plaats een ambacht, een stiel en een vak.