Het jaar is nog maar goed en wel begonnen of Elektromic uit Geel kondigt al opnieuw een overname aan. Het neemt de klanten over van de Base-winkel op de markt in Lier, die dichtgaat, en verhuist de afdeling naar hun zaak Selexion Elektromic Willoqué aan de Mechelsesteenweg in Lier.

De zaken gaan snel bij Elektromic. In augustus vorig jaar nam het bedrijf van Koen Michiels Selection XL Helsen in Herentals over. Nog diezelfde maand werd de overname aangekondigd van ECC Electronic uit Mol. In november 2017 was het de beurt aan Zeb Computing uit Grobbendonk. En nu is er dus het Base Shop in Lier.

Eerste servicepunt van Base
“Base werd 2 jaar geleden overgenomen door Telenet”, vertelt gedelegeerd bestuurder Koen Michiels van Elektromic. “We hebben in onze zaak aan de Mechelsesteenweg in Lier een Telenet-servicepunt en hadden al langer voorgesteld om Base bij ons te integreren. Nu zijn we tot een akkoord gekomen. Voor onze groep wordt dit het eerste servicepunt van Base.”

De Base-winkel op de markt in Lier gaat op 23 januari dicht. De klanten zijn geïnformeerd dat ze voortaan terechtkunnen aan de Mechelsesteenweg 221. De 2 medewerkers van Base krijgen een andere functie binnen de Telenet-groep. Selexion Willoqué neemt 2 nieuwe medewerkers in dienst voor de Base-klanten.