Eigenaars en medewerkster Onthaasting beginnen in Balen tweede zaak

Orangerie BalenSinds afgelopen vrijdag heeft Balen er een prachtige horecazaak bij. Brasserie De Orangerie opent de deuren op de plaats waar vele jaren Comme Chez Nous was gevestigd. Een grondige verbouwing later schitteren het pand en de tuin als nooit tevoren. De nieuwe eigenaars kennen de horecawereld als geen ander. Ze baten al vele jaren Brasserie De Onthaasting in Mol uit.

Dat die tweede zaak er komt, is een gevolg van de ambitie van Erika Heylbroeck, die al drie jaar in De Onthaasting werkt. Ze wou een grotere uitdaging aangaan maar zag het niet zitten om alleen een nieuwe horecazaak op te starten. Dus vroeg en kreeg ze de medewerking van haar ‘bazen’ in De Onthaasting, Dave Pelemans en Kris Belmans. Als drie evenwichtige partners richtten ze een nieuwe vennootschap op die instaat voor de uitbating van De Orangerie.

“We houden hetzelfde concept aan als in Mol”, verduidelijkt Dave Pelemans. “Elk dagdeel krijgt een eigen invulling, te beginnen met het ontbijt. Daarom zijn we dagelijks behalve op dinsdag open vanaf 9 uur. “ Je bent er welkom voor zowel een snelle hap als om uitgebreid te tafelen. Dat kan à la carte of via een 3- of 4-gangenmenu.”