Een doe-het-zelfzaak kennen we al. Aan de Poederleesesteenweg in Lichtaart opent dit weekend Van Bouwel Hout & vertrouwmarkt, die de uitbaters een doe-het-beterzaak noemen. “We delen graag waardevolle tips en advies met onze klanten zodat zij het nog béter gaan doen”, legt zaakvoerder Raymond Van Bouwel uit.

“Al meer dan 30 jaar werk ik als schrijnwerker, hout is mijn lust en mijn leven”, vertelt Raymond. “Om de familiezaak uit te breiden en kennis te delen, openen we een winkel met materiaal en gereedschap voor de vakmens en voor de hobby klusser, allemaal onder één dak. Samen met zijn zonen Ivan en Geert en schoondochter Tinne hebben we meer dan 30 jaar praktijkervaring.”

Uitgebreid gamma
Van Bouwel Hout- & vertrouwmarkt heeft al het materiaal en gereedschap in huis om het beter te doen. “Klein gereedschap, bouwbeslag, bevestigings- en veiligheidsmateriaal, sanitair en nog veel meer”, somt Raymond op. Daarnaast wordt in de toonzaal Raymonds liefde voor hout tastbaar. “Van onbewerkt brut over hardhouten planken tot gedetailleerde afwerklijsten, we bieden het allemaal aan. Topmerken en goedkopere alternatieven.”