Eerste China Online Marketing Agency in Vlaanderen is een feit

E-commerce in China[5]Horsten International uit Oud-Turnhout lanceert het eerste China Online Marketing Agency in Vlaanderen: MyChinaWeb. Het werd opgericht om Belgische bedrijven en hun producten meer online zichtbaarheid te geven in China via een Chinese website, het opzetten en beheren van social media in China, het voeren van online marketingcampagnes of het opzetten van een Chinese webwinkel.

“Zakenmensen met interesse voor China zijn zeker op de hoogte van de digitale revolutie die daar momenteel gaande is en stilaan beginnen we dit hier ook in Europa te voelen”, zegt Wim Horsten van Horsten International. “Alibaba CEO Jack Ma werd op 23 mei jl. nog verwelkomd op het Koninklijke Paleis door koning Filip. Het is niet verwonderlijk dat Jack Ma met open armen wordt ontvangen op de Europese paleizen. Voor het boekjaar 2016 draaiden de e-commerce platformen van Alibaba namelijk een omzet van meer dan 435 miljard euro, 27% meer dan het vorige boekjaar. En Europese producten zijn geliefd bij de Chinezen.”

Nieuwe mogelijkheden
Westerse en dus ook Belgische bedrijven beginnen de Chinese markt te bespelen met de nieuwe mogelijkheden die voortkomen uit de Chinese digitale revolutie. “Dikwijls zorgen cultuurverschillen en een gebrek aan kennis van de Chinese markt ervoor dat vele bedrijven deze opportuniteit niet optimaal kunnen benutten. Daarom is het aangewezen om een bedrijf onder de arm te nemen dat je daarin kan begeleiden”, besluit Wim Horsten. Horsten International bestaat uit een ervaren team van Belgische en Chinese experts in België en China.