Vincent Kompany StarMeal hotwrap plateauAan de vooravond van het EK-voetbal kondigt StarMeal uit Oevel een nieuw partnership aan, dit keer met Vincent Kompany. Vanaf 9 juni ligt ‘Vincent’s favorite’ in de supermarkt. Het assortiment omvat twee pastasalades, een grote mini-wrap plateau en een warme mini-wrap plateau. “Ideaal als gezonde snack tijdens het EK-voetbal”, zegt Lieven Vanlommel, CEO van StarMeal.

StarMeal heeft een traditie van het verbinden van topsporters aan het merk. Momenteel zijn er al overeenkomsten met Kim Clijsters, Tom Boonen, Stefan Everts, Sven Nys, enz. Vincent Kompany is een nieuwe naam die aan de lijst wordt toegevoegd.

Sociale rol
“Voor StarMeal is een ambassadeur niet enkel een topsporter die klasse uitstraalt in zijn sport, maar ook daarbuiten een belangrijke sociale rol vervult”, legt Lieven Vanlommel uit. “Bij die sociale rol probeert StarMeal altijd te helpen. Hiervoor is het partnership tussen StarMeal en Vincent Kompany zijn voetbalclub ‘BX Brussels’ tot stand gekomen. Kinderen laten genieten van ultraverse en lekkere maaltijden is één van de prioriteiten van StarMeal.”

Het gaat hard voor StarMeal en The Foodmaker, de restaurantketen die het Kempense bedrijf twee jaar geleden overnam. Een maand geleden kondigde de onderneming een investering aan van meer dan 10 miljoen euro voor een nieuw bedrijfsgebouw op de site van het huidige Ben Fresh in Oevel.