Een lange lijst aan faillissementen

mols dienstencentrumDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen een lange lijst van falingen uitgesproken.

Meest in het oog springend is dat van de bvba Mols Dienstencentrum, Handelsstraat 22 in Mol. Het bedrijf bood poetsdiensten met dienstencheques aan en legde zelf de boeken neer. Zestien werknemers verliezen hun baan. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog in Mol is Immo Gosens bvba, Paviljoenweg 26, failliet na dagvaarding. De vennootschap bood vermogensbeheer aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Alumet bvba, Patersstraat 116 b3 in Turhout, werd gedagvaard door schuldeisers en moet de deuren sluiten. Het bedrijf was actief in de recyclage van metalen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Xandior bvba, Emiel Becquaertlaan 2 in Mol, specialiseerde zich in beveiligingssystemen maar moet zijn activiteiten stopzetten na een faling. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Eef Stessens.

Nog na dagvaarding is Medi Expresse Ambulance bvba, Campus Blairon 425 in Turnhout, is failliet verklaard. Curator: Tom Toremans.

Johnny Bosch is vennoot in de Comm. V. Het plezier van Joca, Grote Baan 86 in Hulshout. De handelsrechter verklaarde hem failliet. Curator: Gert Verreyt.

De bvba Aydin-Mihaela, Patersstraat 77 b2 in Turnout, baatte een shoarmazaak uit maar gooide zelf de handdoek. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Het fitnesscentrum dat werd uitgebaat door Profit bvba, Kleiryt 39 in Merksplas, moet de deuren sluiten na dagvaarding. Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Tinneke Vervoort, Parklaan 4 in Vorselaar, was actief in het vervaardigen van cement en aanverwante producten. Na dagvaarding door schuldeisers werd ze failliet verklaard. Curator: Ronny Ceusters.

Projectontwikkeling in elektrische mobiliteit was de hoofdactiviteit van Axoru bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout. Het bedrijf vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Tom Van Even.

Inge Van de Vel was de zaakvoerster van drankgelegenheid Torenhof, Leistraat 37 in Lichtaart, maar moest de handdoek gooien. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Bond Facilities bvba baatte aan de Korte Begijnenstraat 26 in Turnhout een horecazaak uit maar werd op eigen aangifte failliet verklaard. Er werkten nog twee mensen. Curator: Patrick De Ferm.

Nog na eigen aangifte is de groothandel in sieraden Lingotti bvba, Sint-Michielsplein 93 in Westerlo, failliet. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Hans Bosch bvba, Vlimmersebaan 98 in Lille, werd gedagvaard door schuldeisers. De rechter verklaarde het bedrijf in stukadoorswerken failliet. Curator: Wim Nysmans.

De handelsmaatschappij in aardappelen, groenten en fruit uit de Rubensstraat 104 b1 in Turnhout, moet de activiteiten stopzetten nadat het zelf de faling aanvroeg. Curator: Wim Nysmans.